Vacatures

Distributeur van Kawasaki robots

RFA is sinds de oprichting in 1992 de exclusieve distributeur van Kawasaki robots voor de Benelux. RFA betrekt de industriële robots van de Europese vestiging van Kawasaki Heavy Industrie LtD. Door de voortdurende opleiding van haar medewerkers biedt RFA deskundige ondersteuning aan de gebruikers van Kawasaki robots. Het preventief onderhoud aan de robots wordt door RFA’s monteurs verzorgd. Bij storingen kunnen de gebruikers van Kawasaki robots rekenen op de gespecialiseerde technici van RFA.

Organisatie

RFA is een dynamisch familiebedrijf met een platte organisatiestructuur. Er wordt veel waarde gehecht aan harmonieuze samenwerking met elkaar, leveranciers en klanten. RFA’s medewerkers hebben veel gedelegeerde verantwoordelijkheid en worden geacht zelfstandig verstandige beslissingen te nemen. RFA streeft ernaar weloverwogen te werken en zorgvuldig om te gaan met mensen, relaties, tijd en middelen. RFA’s beleid is om te streven naar een optimale werkomgeving op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Taakomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het testen van nieuwe Kawasaki robots, het samen opbouwen van robotsystemen in RFA’s werkplaats en het in teamverband plaatsen van de complete projecten bij de klanten. Ook het preventieve onderhoud aan de geleverde robots bij klanten in de Benelux behoort tot je taken. Je wordt intern opgeleid door ervaren collega’s.

Wij bieden je een uitdagende functie, waarbij je werkt met de fantastische Kawasaki robots in een modern, groeiend bedrijf met een prettige werksfeer. Je krijgt eerst een contract van 8 maanden en bij goed functioneren een vast dienstverband.

Wij werken volgens de CAO Metaal en Techniek. De arbeidsduur is 40 uren per week. Er worden 13 ADV-dagen en 25 vakantiedagen per jaar verleend. Er wordt in mei vakantiegeld uitgekeerd en in december een bonus.

Heb jij een MBO-diploma of gelijkwaardige ervaring en ben je nauwkeurig en resultaatgericht, en heb je technisch inzicht, reageer dan meteen.

Ook schoolverlaters zijn zeker welkom!

RFA is de succesvolle importeur van de bekende Kawasaki robots in de Benelux. Het onderhoud aan de Kawasaki robots bij onze klanten in Nederland en België moet worden verzorgd. Je wordt door ervaren collega’s intern opgeleid. Het werk bestaat ook uit het uitpakken en testen van nieuwe Kawasaki robots en deze gereedmaken voor verzending. Je werkt mee aan het samenbouwen van complete robotinstallaties in onze hal. Je gaat ook met onze monteurs mee om nieuwe robotinstallaties op te bouwen bij onze klanten in Nederland en België.