Met hoge capaciteit trays palletiseren van 1 lijn

De Kawasaki RD080N robot palletiser is uitgerust met een servo gestuurde grijper. De trays worden gedragen door uitschuifbare pennen, die tussen de rollen van de conveyor onder de trays gestoken worden. Doordat de schuifbare draagpennen door een vrijprogrammeerbare servo motor worden aangedreven, is de grijper geschikt om grote en kleine trays te hanteren, zonder dat er omgesteld moet worden.
Om de hoge capaciteit te realiseren, pakt de robot meerdere trays tegelijk op van 2 oppakstations. Met deze multifunctionele grijper kan de robot ook lege pallets en tussenvellen oppakken.
Het transportsysteem heeft de volgende extra functies: een pusher zorgt voor 2 oppakstations om een buffer te creëren. De trays worden door 2 programmeerbare keerstops 90° gedraaid als dit nodig is voor het stapelpatroon.

Trays met losse doosjes palletiseren

De RFA Kawasaki Robotpalletiser is uitgerust met een pneumatisch bediende dragende klemgrijper. Een lift in de rollenbaan tilt de trays op zodat ze met de grijper opgenomen kunnen worden. De grijper fixeert de trays overhoeks en draagt deze met een steun. Er wordt een tussenvel afgerold, gesneden en door de robot op de laag gelegd.

Bekers in trays plaatsen en trays palletiseren

De bekers worden op de dynamische bufferband geformeerd door 2 servo gestuurde schuifarmen. De robot pakt de bekers en plaatst deze in de trays. De robot pakt de trays met de bekers en stapelt deze op de pallet. De robot plaatst tussenvellen en pakt ook lege pallets De volle pallets worden over een rollenbaan afgevoerd. De trays worden automatisch gevouwen door een tray opzetter.

Trays met glazen potten in folie palletiseren

De robot is uitgerust met een afschuifgrijper. Een pusher duwt de trays op de grijper. Een aandrukker klemt de trays van boven vast zodat deze niet verschuiven bij het bewegen van de robot. De trays worden van de grijper geschoven door een Kawasaki servomotor.  De grijper is volledig automatisch verstelbaar voor verschillende maten trays.